Tarjoilu


Väitellyt tarjoaa karonkassa ruokaa, juomaa ja mahdollisesti myös ohjelmaa. Aluksi väitellyt toivottaa läsnäolijat tervetulleiksi ennen ruokailun aloittamista.

Puheiden aika on vasta ruuan jälkeen ennen kahvia. Puheet aloittaa väittelijä, joka kiittää ensin vastaväittäjää ja sen jälkeen kustosta. Tämän jälkeen hän kiittää tärkeysjärjestyksessä muita työssä avustaneita. Viimeiseksi väittelijä kiittää puolisoaan tai puolison puuttuessa muuta todella läheistä henkilöä. Väittelijän kiitospuheiden tulisi olla kohtuullisen lyhyitä ja ne tulisi pitää ilman papereita.

Väittelijän puheeseen vastaa välittömästi tämän lopetettua vastaväittäjä. Vastaväittäjän vastauspuheenvuoro on yleensä tyyliltään kepeän asiallinen, ei liian juhlava tai vakava. Seuraava puheenvuoro on varattu kustokselle hänen niin halutessaan. Tämän jälkeen puheenvuoro on muilla läsnäolijoilla siinä järjestyksessä, jossa väitellyt heidät omassa puheenvuorossaan mainitsi. Puhekierroksen loputtua tunnelman voi antaa hillitysti rentoutua vapaan keskustelun, musiikin ym. ohjelman merkeissä.

Åbo Catering järjestää niin pienet kuin suuretkin yritystilaisuudet ammattitaidolla,
jotta sinä voi keskittyä oleelliseen. Tutustu lisää: abocatering.fi

abo_catering_logo_black_rgb_72ppi.png